Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu este niciun secret faptul că Samsung pregăteşte lansarea Galaxy S11, un nou smartphone de top pentru primăvara anului viitor. Zvonurile spun că acesta ar putea fi lansat de data aceasta chiar mai devreme, cândva în luna februarie, iar internetul este deja plin de tot felul de informaţii despre acest dispozitiv, unele mai credibile şi altele mai puţin credibile. Iată o listă completă a informaţiilor pe care le avem până în prezent despre Galaxy S11, următorul flagship Samsung.

Samsung a perfecţionat în ultimii câţiva ani un design elegant, cu ecran curbat, cu sticlă pe pe spate şi o ramă metalică la mijloc, care este din ce în ce mai subţire. Design-ul lui Galaxy S11 nu este aşteptat să se depărteze prea mult de la această formulă deja consacrată, acesta putând fi foarte similar cu Galaxy Note10 în multe aspecte.

Integral pe go4it