Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alianţa USR-PLUS îi îndeamnă pe membrii şi simpatizanţii săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie şi să voteze cu Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al celor două formaţiuni.

„Alianţa USR PLUS rămâne consecventă poziţiei pe care a avut-o încă de la început, şi anume aceea că PSD, în toate versiunile sale de după 1989, de la Ion Iliescu până la Viorica Dăncilă, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea României, să încerce să deturneze ţara de la direcţia euro-atlantică şi să-i împingă pe români la migraţie masivă. PSD este un partid nociv care, din păcate, încă mai reuşeşte să păcălească categoriile vulnerabile de populaţie că este social-democrat şi că le reprezintă interesele. O minciună ce poate fi uşor demontată. Doar în mandatul Vioricăi Dăncilă inegalitatea veniturilor a crescut în România, iar numărul persoanelor aflate în risc de sărăcie rămâne ridicat, la aproape 7 milioane de cetăţeni”, au transmis reprezentanţii Alianţei, într-un comunicat de presă remis, joi, Mediafax.

Integral pe Gândul