Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lia Olguţa Vasilescu Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a distribuit pe Facebook o postare în care acuză din nou PNL că taie pensii şi salarii, în ciuda faptul că liberalii au negat categoric că vor lua măsuri de austeritate. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finanţelor, Forin Cîţu, a fost clonată pentru a se putea posta un mesaj care sugerează că PNL va pune impozite românilor care muncesc în străinătate.

„Mega ofertă! Black Friday. Comasare nelimitată la spitale. PNL. Reduceri de 25% la salarii şi pensii“, scrie în afişul postat de Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. De asemenea, organizaţia PSD Teleorman, din care provine Viorica Dăncilă, a promovat o ştire falsă, potrivit căreia urmează tăieri de salarii cu 25%. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finanţelor, Forin Cîţu, a fost clonată pentru a se putea posta un mesaj care sugerează că PNL va pune impozite românilor care muncesc în străinătate.

Integral pe Adevărul