Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tribunalul Bucureşti ar putea stabili, vineri, prima decizie în dosarul de corupție al fostului şef al Senatului, Bogdan Olteanu, care este judecat pentru un pretins trafic de influenţă la fostul premier Călin Popescu Tăriceanu privind numirea guvernatorului Deltei Dunării.

În 1 noiembrie judecătorul de caz a amânat pentru 15 noiembrie stabilirea unui prim verdict în acest caz, după ce anterior a mai amânat de alte două ori pronunțarea în dosar.

La ultimul termen de judecată din acest dosar, din 3 octombrie, procurorii DNA au cerut pedeapsa maximă pentru Olteanu în vreme ce apărarea sa a ridiculizat martorii acuzării.

”E adevărat că fapta despre care vorbim e săvârșită departe în timp. E adevărat că a avut funcție importantă și de notorietate. Premierul de la acea era Tăriceanu Călin Popescu și este de notorietate.

Integral pe România Liberă