Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şapte persoane, cu vârste între 38 şi 74 de ani, au fost reţinute de poliţiştii din Alba într-un dosar privind contrabandă cu ţigări, la percheziţii fiind descoperite inclusiv o armă cu aer comprimat deţinută ilegal şi sute de alice şi cartuşe pentru armă letală, precum şi un detector de metal.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 16 percheziţii, în municipiul Sebeş şi în oraşul Cugir, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că o femeie, de 58 de ani, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, din Cugir, a deţinut şi comercializat, atât de la domiciliu cât şi prin intermediul punctelor de lucru ale societăţii, ţigarete provenite din contrabandă", se arată în comunicat.

Integral pe Agerpres