Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anunţat că îl aşteaptă la o dezbatere pe Florin Cîţu, vineri, la ora 12:00, la Academia de Studii Economice. Surse liberale au declarat pentru Mediafax că ministrul de Finanţe nu îşi va face prezenţa la dezbatere.

„Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a provocat ieri, 14 noiembrie 2019, pe ministrul Finanţelor Publice Florin Vasile Cîţu, la o dezbatere. Astăzi, 15 noiembrie, la ora 12.00, îl aşteaptă pe acesta în Aula Magna, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Dezbaterea va fi moderată de un profesor universitar”, potrivit unui anunţ al Partidului Social Democrat.

Surse liberale au declarat pentru Mediafax că Florin Cîţu nu va merge la dezbaterea solicitată de PSD, fiind vorba despre „o strategie de imagine”.

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban şi ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, la o dezbatere vineri despre situaţia reală din finanţele publice.

Integral pe Gândul