Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un consilier prezidențial pe sănătate, Virgil Păunescu, un manager de spital din Timișoara, Bogdan Ciprian, și un om de afaceri, Vlad Francis Iman, sunt eroii unei mușamalizări spectaculoase, realizată în mai 2019 de către procurorul DNA Ionela-Crina Bălan.

Cei trei influenți timișoreni din domeniul sănătății publice sunt:* Virgil Păunescu (consilier prezidențial în cadrul Departamentului de Sănătate din subordinea Președinției României, în perioada anchetată de procurori, controla firma Agro-Vlad SRL prin fiica sa, fost manager al Spitalului Clinic Județean Timișoara în 2005)* Bogdan Ciprian (fost acționar VFI Medica SRL, fost manager al Spitalului Clinic Județean Timișoara în 2012-2013)Vlad Francisc Iman (administrator VFI Medica SRL)Infracțiuni identificate și cercetate de procuroriCei trei au fost cercetați pentru cumpărare de influență, trafic de influență, dare și luare de mită, abuz în serviciu.

Integral pe Libertatea