Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii USR votează, începând de vineri, dacă vor ca Dan Barna să demisioneze de la șefia partidului, după nemulțumirile apărute în urma rezultatelor la alegerile prezidențiale, unde liderul USR nu a reușit să ajungă în turul doi. Votul de încredere se desfășoară online, pe parcursul a cinci zile.

Decizia de realizare a unui vot online pe parcursul a cinci zile a fost luată în Biroul Național al USR de miercuri, la inițiativa lui Dan Barna. Mai mulți colegi din partid au cerut demisia liderului formațiunii, Dan Barna, printre aceștia numărându-se și Cosette Chichirău și Tudor Benga.
Dan Barna a avut o videoconferință, luni seară, cu liderii organizațiilor USR, după ce a ratat ținta de calificare în turul al doilea al alegerilor și după ce, inițial, spunea că nu vede de ce ar trebui să-și dea demisia.

Integral pe Digi24