Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O mașină care transporta 26 de tone de motorină s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, în zona Parcului Industrial Ploieşti.

Pompierii au izolat locul pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați pentru a se asigura că nu se va produce o explozie în condițiile în care din cisternă curgea motorină. Accidentul s-a produs după ce autocisterna a lovit un parapet de beton şi apoi a acroşat două TIR-uri. „Conducătorul autocisternei, un cetăţean moldovean, se pare că nu ar fi observat parapeţii din beton. Traficul va fi restricţionat pentru ridicarea vehiculului”, a anunțat IPJ Prahova citat de Agerpres. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim-ajutor. „Din cisternă se scurge motorină. Zona a fost izolată pe o suprafaţă de 2.000 metri pătraţi pentru că se aflau mai multe TIR-uri parcate. A fost anunţată şi Garda de Mediu”, anunţă ISU Prahova.

Integral pe Libertatea