Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă are mari probleme! Unul dintre partide i-a pus gând rău. Fostul premier este acuzat că a dezinformat în timpul campaniei prezidențiale și a indus ideea că Alianța USR-PLUS îndeamnă la boicotarea turului al doilea al prezidențialelor. PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, o somează pe Dăncilă să prezinte scuze publice pentru acțiunile PSD.

„Conducerea PLUS condamnă ferm practicile murdare ale vechii clase politice care continuă să se dedea la campanii murdare. Asistăm în ultimele zile la extrem de multe campanii mincinoase prin care se încearcă inducerea ideii că Alianța USR PLUS îndeamnă la boicotarea turului doi al alegerilor prezidențiale. Este o campanie de dezinformare al cărei beneficiar este candidatul PSD Viorica Dăncilă.

Îi cerem Vioricăi Dăncilă să prezinte scuze pentru aceste minciuni nerușinate și să se delimiteze public de astfel de acțiuni în mod urgent.

Integral pe Capital