Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea se va ameliora vineri, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade, iar cele minime între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei şi 13 - 14 grade pe litoral şi în zona de deal a Banatului.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în prima parte a zilei şi cu o probabilitate mai mare în zonele de munte, în estul, centrul şi sudul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi seara şi noaptea, pe crestele Carpaţilor Meridionali, unde la rafală se vor depăşi viteze de 65 - 75 km/h, dar şi în Banat, pe arii restrânse cu peste 45 - 55 km/h. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Integral pe Gândul