Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce ministrul de Interne a anunțat, joi, că a fost declasificat raportul privind evenimentele din 10 august anul trecut, din Piața Victoriei, și că acesta a fost trimis la DIICOT, unde se face o anchetă, instituția ultim menționată a venit cu clarificări, mai ales că în spațiul public au fost vehiculate o serie de informații, pe “surse”, pe această temă, care incluideau și numele fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

“Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Biroul de Informare și Relații Publice aduce la cunoștință următoarele: Înscrisul intitulat ”Informarea privind manifestația de protest desfășurată în municipiul București, în data de 10.08.2018”, declasificat de către M.A.I. la data de 14.11.2019, nu cuprinde date referitoare la implicarea unor persoane fără atribuții în activitatea de gestionare a intervenției jandarmeriei în timpul protestelor, ci evaluări contextuale cu privire la modul de desfășurare a evenimentelor și cu privire la capacitatea de reacție a forțelor de ordine.

Afirmațiile în sensul că ”potrivit unor surse din DIICOT, Mihai Valeriu ar fi ținut permanent legătura cu Liviu Dragnea și liderii huliganilor” nu au un fundament real.”

Integral pe Naţional