Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nissan se confruntă cu probleme serioase după arestarea fostului preşedinte Carlos Ghosn în urmă cu un an. Producătorul înregistrează scăderi pe toată linia și este afectat și de tensiunile cu partenerul de alianţă Renault.

Nissan Motor, partenerul de alianţă al Renault, a raportat marţi un declin de 70% al profitului trimestrial şi a redus estimările pentru acest an la cel mai scăzut nivel din ultimii 11 ani, din cauza aprecierii yenului şi a diminuării vânzărilor, transmit Kyodo şi Reuters.

De asemenea, al doilea producător auto din Japonia a redus cu 65% valoarea dividendelor interimare, după cea mai slabă performanţă trimestrială din ultimii 15 ani, datele ilustrând amploarea măsurilor care ar trebui luate pentru redresarea companiei de noua echipă de conducere, care va fi instalată în data de 1 decembrie.

Integral pe Capital