Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi tineri din Caraș-Severin și Hunedoara sunt acuzați că au intrat în casa din județul Arad a unui cetățean turc, l-au bătut și i-au răpit iubita. Tânăra răpită a scăpat sărind din mașina celor doi, într-o intersecție. Potrivit Poliției Arad, în noaptea de luni spre marți, polițiștii din Vărădia de Mureș au fost sesizați că doi bărbați au intrat într-un imobil și au lovit un cetățean turc de 34 de ani care locuia acolo, după care au plecat.

Cetățeanul turc a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, reușind să indice una dintre persoanele bănuite. Ulterior, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din județul Caraș-Severin, împreună cu un tânăr de 20 de ani, din județul Hunedoara, au intrat fără drept în locuința din Vărădia de Mureș unde se afla cetățeanul turc și iubita lui, o tânără de 26 de ani din județul Sibiu. După ce l-au bătut pe turc, cei doi au răpit-o pe tânără și au dus-o cu mașina până la Arad.

Integral pe Cotidianul