Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cadavru descoperit în luna iulie într-o râpă din statul american Oregon a fost identificat ca aparținând actorului Charles Levin, cunoscut pentru rolurile jucate în seriale precum "Seinfeld" și filme ca "Annie Hall", potrivit Associated Press, citată de Mediafax.

Pe 8 iulie, Jesse Levin a anunțat că tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a dispărut. Actorul, care locuia în Grant Pass, Oregon, fusese văzut ultima dată pe 27 iunie.

Pe 13 iulie, autoritățile au descoperit pe un drum impracticabil automobilul acestuia, având în interior rămășițele câinelui actorului. Lângă automobil a fost găsită o gramadă de haine.

În aceeași zi, un cadavru a fost descoperit într-o râpă, însă abia pe 8 noiembrie acesta a fost identificat. Proprietara casei în care locuia actorul de mai mulți ani a declarat poliției că vânduse proprietatea, iar Levin trebuia să se mute pe 1 iulie.

Integral pe Hotnews