Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul Cătălin Rădulescu nu a trecut pe culoarea roşie a semaforului, nici pe galben, fiind de fapt oprit la un control de rutină în zona Pieţei Victoria din Capitală, precizează purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.

ORA 8:00 "La data de 13.11.2019, in jurul orei 23.47, doi poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflati in exercitarea atribuţiilor de serviciu in zona Piaţa Victoriei, au oprit pentru control un conducator auto, căruia i-au solicitat documentele, însă iniţial nu s-a conformat dispoziţiei poliţistilor motivând ca in punctul de control se afla un jurnalist, astfel ca s-a deplasat câţiva metri după care s-a oprit pe partea dreapta unde a inmanat poliţiştilor documentele prevăzute de lege", a transmis purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.

Poliţiştii l-au testat pe Cătălin Rădulescu şi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"Având in vedere ca in urma controlului efectuat nu au fost constatate contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice fata de conducatorul auto nu a fost dispusa nicio măsura legală", a mai spus Claudiu Costea.

Ştirea iniţială. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului în zona Polizu, din Capitală. Acesta a fost somat să oprească de o echipă de poliţişti, însă acesta nu a respectat semnalul, moment în care o maşină de Poliţie i-a blocat drumul.

Integral pe Gândul