Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rodica Zanfir, din Focşani, a mers duminică, 10 noiembrie, la scrutinul pentru alegerea preşedintelui României, dar a avut surpriza să-l găsească în lista electorală şi pe soţul său, trecut în nefiinţă de ceva vreme. Cu o zi înainte de alegeri, femeia tocmai îi făcuse pomana de jumătate de an şi din acest motiv şi-a pus întrebarea cum de nu s-a preocupat nimeni să-l scoată pe soţul ei din liste, având în vedere că nu este prima oară când aude poveşti cu morţi care votează.

“Am fost să votez şi când m-am uitat pe tabelul de vot l-am văzut pe soţul meu, care este decedat. Pe data de 9 noiembrie, s-au împlinit şase luni de când a murit. Am întrebat cum este posibil aşa ceva, să apară şi morţii pe liste. Doamna de acolo s-a uitat la mine şi mi-a zis că nu se întâmplă nimic, apoi am plecat”, ne-a spus Rodica Zanfir.

Integral pe Adevărul