Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se înmulţesc deciziile ciudate luate de nordici înaintea meciului de vineri (ora 21.45, Pro TV) de pe „Arena Naţională“. Suedia lasă impresia că desconsideră crucialul meci cu România! Chiar dacă, într-adevăr, jocul prestat de nordici a fost mai bun decât cel al tricolorilor în aceste preliminarii, în acest moment, diferenţa între locul 2 şi 3, adică între calificare şi necalificare, e una minimă, de un punct.

Ceea ce înseamnă că după „dubla֧“ care va încheia preliminariile, situaţia se poate inversa: România poate termina pe 2, iar Suedia pe 3. În mod bizar însă, declaraţiile şi deciziile nordicilor sunt demne de o trupă care fie că deţine deja biletele pentru turneul final, fie că are un avans considerabil în clasament faţă de principala contracandidată la calificare. Această atitudine ciudată a devenit evidentă, chiar de luna trecută, imediat după partidele din etapa a 8-a. Atunci, România şi Norvegia au remizat la Bucureşti, iar Suedia şi Spania, la Stockholm.

Integral pe Adevărul