Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nici mai mult, nici mai puțin de 80 de procese și plângeri penale! Atât a ”împărțit” cel mai controversat cuplu din showbiz: Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Acum relația dintre ei s-a mai detensionat, iar cei doi băieți pe care îi au împreună stau mai mult la tatăl lor. Vedeta tv ne-a povestit cum ajunsese să meargă la tribunal ca acasă.

A fost numit cuplul procesoman. An de an divorțau sau se căsătoreau, iar la un moment dat se vedeau zilnic pe la tribunal. Și-au spus lucruri urâte, iar pliciul cu care a fost ”articulată” Adriana Bahmuțeanu (45 de ani) de către Silviu Prigoană (55 de ani) a devenit glumă națională. În ultimii ani, cei doi au avut 80 de procese și plângeri penale și au făcut potecă, la propriu, la tribunale, dar iată că acum situația dintre ei s-a detensionat iar Eduard (9 ani) și Maximus (12 ani) locuiesc mai mult la celebrul afacerist, Silviu Prigoană.

Integral pe Click!