Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mare supărare, mare, generată de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Candidatul Dăncilă a declarat că vrea să vorbească despre realizările din mandatul său de premier. Doar că nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilităţile, calităţile, cunoştinţele, competenţele, pe care trebuie să le aibă un viitor şef de stat.

În faţa experienţei de 5 ani câştigată de Iohannis, Dăncilă s-ar dovedi incapabilă să poarte o discuţie pe aceste teme, nu putem vorbi de dialog. Şi atunci, ce o motivează să ceară o astfel de dezbatere? Inconştienţa! Atribuţiile preşedintelui României Conform Constituţiei, preşedintele are atribuţii în următoarele domenii: răspunde de politică externă a ţării, este comandantul forţelor armate şi şeful CSAT, este responsabil pentru securitatea naţională şi siguranţa cetăţenilor.

Integral pe Adevărul