Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristina Burciu, deputat PSD de Cluj, exclusă din partid după şedinţa CEx, susţine că PSD a pierdut guvernarea prin moţiunea de cenzură din cauza unui slab management politic şi a incapacităţii conducerii de a menţine un climat de unitate. Ea a anunţat că va activa în grupul deputaţilor neafiliaţi.

Potrivit unui postări făcute miercuri pe pagina sa de Facebook, Cristina Burciu a arătat că, prin votul de susţinere a Guvernului Orban, a dat dovadă de maturitate politică, deoarece ţara nu putea merge înainte într-o situaţie de criză permanentă.

„Am luat la cunoştinţă decizia conducerii PSD şi voi activa pentru moment în grupul deputaţilor neafiliaţi. Subliniez însă că nu am dorit în niciun moment să se ajungă la acest deznodământ, respectiv să iau hotărârea de a vota un nou guvern. Consider însă că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece ţara nu putea merge înainte într-o situaţie de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcţionarea instituţiilor statului, de plata salariilor şi a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit. Pe de altă parte, este regretabil că PSD a ajuns în această situaţie, de a pierde guvernarea prin moţiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic şi a incapacităţii conducerii de a menţine un climat de unitate şi solidaritate”, a subliniat Burciu.

Integral pe Gândul