Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UDMR solicită dezbaterea de urgenţă în Parlament a proiectului legii vânătorii, care reglementează cotele de intervenţie în cazul urşilor.

Conform unui comunicat transmis miercuri, parlamentarii Uniunii au cerut marţi aplicarea deciziei luate în 15 octombrie de liderii grupurilor parlamentare privind discutarea cât mai curând a modificării acestei legi în comisiile de specialitate.

"În Parlament este depus un proiect de lege elaborat de UDMR în baza căruia se poate şi chiar trebuie introduse restricţii mai severe pentru situaţiile în care practica nu este funcţională. Totodată, trebuie introduse şi sistemele de compensare, aşa cum a susţinut UDMR în cadrul dezbaterii în Senat. Este responsabilitatea ministerului să reglementeze cotele de prevenţie până în luna februarie a fiecărui an", a precizat liderul deputaţilor UDMR, Korodi Attila, potrivit sursei citate.

Integral pe Agerpres