Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a vorbit recent despre motivul pentru care nu a făcut niciodată un copil. La vârsta de 26 de ani, premierul aspirant la funcţia de preşedinte al României l-a înfiat pe băieţelul Victor, chiar dacă soţul şi părinţii ei nu au fost de acord.

„M-a sunat o colegă şi mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor mânuţele avea răni la mâini. Când am văzut acel 'ghemotoc' m-am hotărât să îl înfiez. Soţul meu nu a fost de acord, părinţii nu au fost de acord. M-am internat în spital ca să mă învăţ cu el. A fost şi norocul meu, dar şi norocul lui.

Pe Victor l-am iubit şi îl iubesc necondiţionat. Mi-a schimbat viaţa şi mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc uşor să îl înfiez, cu acte şi toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere. Mama mea mi-a spus un lucru: 'dacă vei face un copil al tău, vei face diferenţe. Ai grijă'. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferenţă, şi am decis să nu mai facem un copil. Soţul a fost de acord.

Integral pe Gândul