Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Comisiei pentru muncă a Camerei Adrian Solomon a declarat că Violeta Alexandru că nu ar trebui să se întâlnească mai întâi cu investitorii străini, ci sindicatele pentru a se consulta referitor la creșterea salariului minim.

„În cele patru zile de activitate completă în minister, fără să dispun acum de o echipă, secretari de stat, am început deja o serie de consultări, atât cu sindicatele cât și cu patronatele. Vin la dumneavoastră de la reprezentanții Foreign Investors Council”, a declarat Violeta Alexandru, marți, la întâlnirea cu deputații din Comisia pentru muncă.

Social-democratul a argumentat că ministrul Muncii ar trebui să se consulte cu sindicatele și patronatele, conform legii. „Nu credeți că partenerii de dialog sunt patronatele? Ce e forumul acesta al investitorilor străini? Eu vă spun ce este Legea 62. (…) Investitorii străini nu sunt obligați de Legea 62 să se consulte cu patronatele sau să se afilieze la cele existente?”, a răspuns deputatul PSD Adrian Solomon.

Integral pe Cotidianul