Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii sunt supăraţi că primesc, la două luni după alegeri, 17 lei pentru mâncare, apă şi cafea, după ce lucrează în ziua scrutinului 14 ore. Vicepreşedintele Europol cere modificarea legii, în aşa fel încât şi cei care păzesc secţiile de vot să primească sumele date membrilor comisiilor.

Preşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dolj, Elvis Măceşanu, a declarat pentru MEDIAFAX că suma primită de poliţiştii care păzesc secţiile de vot reprezintă „o bătaie de joc care se menţine de ani de zile”.

„Noi suntem paznici la urne, că aşa cred domnii comandanţi. Poliţiştii au lucrat în schimburi de câte 12 ore, cu drum pierdut de la secţie şi până la secţie, cam 14 ore în fiecare pe zi. Banii o să îi primească atunci când se decontează ordinele. Din banii ăştia un poliţist aflat în misiune trebuie să mănânce, să bea şi să îşi mai cumpere şi ţigări, dacă mai poate”, a spus preşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dolj.

Integral pe Gândul