Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tehnicianul Ernesto Valverde va fi demis, la finalul acestui sezon, de la FC Barcelona. În locul său ar putea ajunge unul dintre cei mai mari antrenori, care nu este străin de fenomenul de pe „Camp Nou”.

Presa din Spania a anunțat că președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, s-a aliat cu Lionel Messi (foto) pentru ca cei doi să-l determine pe Pep Guardiola să revină pe „Camp Nou”. Antrenorul catalan nu mai este deloc fericit în Anglia, la Manchester City, iar Messi și Bartomeu vor să profite de acest lucru. Un nou insucces al lui Guardiola în Champions League – ratarea trofeului – i-ar putea aduce tehnicianului despărțirea de „cetățeni”. „Guardiola a fost mereu visul ascuns al lui Bartomeu”, au notat cei de la „Don Balon”, care au mai anunțat că Ernesto Valverde va fi înlăturat de pe banca Barcelonei la finele acestui sezon.

Integral pe Evenimentul Zilei