Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele USR, Dan Barna, i-a anunțat luni seară pe liderii formațiunii că va organiza o consultare online a tuturor membrilor partidului pe tema rămânerii sale în funcție, au declarat surse din conducerea USR pentru G4Media.ro.

Discuția pe această temă a avut loc la ședința Consiliului Politic al USR, reuniune în cadrul căreia a fost ridicată, de către Dan Barna, și problema fuziunii cu PLUS, au explicat sursele citate.

Potrivit acestora, mai mulți lideri ai USR au reacționat negativ la ideea lui Barna de a consulta partidul cu privire la rămânerea sa în continuare la șefia formațiunii.

”Unii au spus că așa a făcut și Liviu Dragnea când a întrebat, în cadrul congresului PSD din 2017, dacă social-democrații vor ca el să fie în continuare președintele lor. I-au spus că ori îți dai demisia, ori nu. Un vot de încredere e ca și cum ai candida singur. Dacă nu îți dai demisia, îți asumi că rămâi șef cu tot ce vine asta la pachet”, a explicat unul dintre liderii USR pentru G4Media.ro.

Integral pe G4media.ro