Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Echipa de fotbal Racing Genk, campioana en titre a Belgiei, la care evoluează românii Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, l-a concediat marţi dimineaţă pe antrenorul Felice Mazzu, după un început dezamăgitor de sezon, anunţă presa belgiană.
Sub conducerea lui Mazzu (53 ani), numit în funcţie înaintea acestui sezon, Genk a suferit şase înfrângeri de la începutul acestui sezon, aflându-se pe locul 10 în clasament după 15 etape.

Nici în Liga Campionilor evoluţiile nu au fost mai bune, Genk aflându-se pe ultimul loc în grupa sa, cu un singur punct.

"Tendinţa din cursul ultimelor săptămâni este din ce în ce mai negativă, iar conducerea clubului nu mai este convinsă că staff-ul tehnic actual mai poate schimba lucrurile. Clubul a ţinut cont de faptul că echipa este în reconstrucţie după câştigarea titlului de campioană, însă diferenţa între calitatea intrinsecă a grupului de jucători performanţele obţinute este prea mare", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Genk.

Integral pe România Liberă