Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, luni, într-o postare pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă nu au subiecte comune pentru a fi posibilă o dezbatere așla cum își dorește liderul PSD.

”Preşedintele KIaus Iohannis a fost mereu de partea românilor de bună-credinţă, în timp ce Viorica Dăncilă a fost preocupată în fiecare zi de guvernare doar de interesele clientelei cu agendă infracţională”, susţine Turcan.

Aceasta afirmă că, având întotdeauna priorităţi diferite, cei doi candidaţi din turul a doilea al alegerilor prezidenţiale nu au subiecte comune de discuţie, astfel încât ”este limpede că o dezbatere între cei doi candidaţi nu poate avea loc”.

Ulterior, Raluca Turcan și-a editat postarea, eliminând paragraful în care se făcea referire la confruntarea celor doi candidați.