Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noi modele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat 2020 au fost publicate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNNE), instituţie din subordinea Ministerului Educaţiei care concepe subiectele de examen. Modelele includ şi variante pentru competenţele lingvistice.

Modelele de subiecte publicate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) pentru examenul de Bacalaureat 2020 pot fi consultate pe www.rocnee.eu. Testele publicate în scopul pregătirii liceenilor clasei a XII-a includ şi modele de subiecte pentru examenul oral de Limba română, maternă şi de circulaţie internaţională, precum şi bareme de corectare pentru acestea.

Dacă vorbim despre modelele pentru probele scrise ale examenului de Bacalaureat, testele publicate vizează atât variante pentru filiera real/tehnologic, cât şi uman. De variante diferite de subiecte vorbim şi în cazul probei de matematică din cadrul examenului de Bacalaureat, pentru care CNEE a publicat patru tipuri de subiecte pentru profilele matematică-informatică, pedagogic, ştiinţele naturii şi tehnologic.

Integral pe Gândul