Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O petiție privind pensionarea personalului didactic la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 de ani pentru femei a strâns 25.000 de semnături, arată datele de pe petitieonline.com. Petiția a fost demarată în vara anului trecut, însă inițiatorii spun că acum, după ce a fost readusă în spațiul public de un articol de site-ul de specialitate Edupedu.ro, a ajuns, ”în sfârșit, în atenția Ministerului Educației”.

”Așteptăm un răspuns favorabil și din partea Parlamentului României”, afirmă inițiatorii, Euro Education Federațion, care se prezintă pe site-ul propriu drept o federație pentru activități și servicii private pentru tineri și pentru educație non-formală în lume.

Autorii petiției susțin, în sprijinul inițiativei lor, că peste trei sferturi dintre elevi ”au probleme de comportament” și că ”principala clasă socială care contribuie la dezvoltarea unei națiuni este subestimată”.

Integral pe Hotnews