Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nebunie totală la meciul Freiburg - Eintracht Frankfurt, din etapa a 11-a din Bundesliga. Totul a degenerat în prelungiri, când David Abraham alerga după o minge, însă la un moment dat, după ce mingea a ieșit din teren, căpitanul oaspeților a schimbat direcția de alergare și s-a dus direct spre antrenorul lui Freiburg, Christian Streich (54 de ani), pe care l-a lovit și l-a trimis la pământ.

Imediat s-a creat un adevărat haos pe teren și totul a fost la un pas de o bătaie generală, în care au fost implicați atât jucătorii, cât și oamenii din staffurile tehnice.

Antrenorul lui Freiburg, Christian Streich, lovit de căpitanul lui Frankfurt, David Abraham
Pentru gestul său, căpitanul celor de la Frankfurt a fost eliminat și același lucru l-a pățit și Vincenzo Grifo, de la Freiburg, care nu mai era pe teren, după ce fusese schimbat cu o jumătate de oră mai devreme. Decizia a fost luată după consultarea imaginilor video cu ajutorul VAR.

Integral pe Digisport