Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, care a criticat în repetate rânduri sistemul de învăţământ românesc, i-a făcut o vizită noului ministru al Educaţiei, Monica Anisie, pentru a-i înmâna cele peste 35.000 de semnături ale românilor care aşteaptă ca lucrurile să se schimbe pentru binele generaţiilor viitoare şi au cerut acest lucru printr-o petiţie pe care a lansat-o chiar artistul.

„Am fost la Ministerul Educaţiei ca să transmit noului ministru, Monica Anisie, cele peste 35000 de semnături din partea cetăţenilor care aşteaptă un pact pe educaţie, un pact între partidele politice care să garanteze depolitizarea Educaţiei şi adoptarea unei viziuni unice, coerente, multianuale şi adaptată la necesităţile anilor în care trăim şi la modelele educaţionale de succes din această lume, urmând ca orcine guvernează să legifereze în funcţie de această viziune.

Integral pe Adevărul