Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grupul PPF deținut de către miliardarul ceh Petr Kellner a cumpărat CME. Zvonurile au apărut încă de la începutul anului iar trei dintre cei mai importanți oameni de sport din PRO TV au părăsit trustul, dar șirul plecărilor nu se oprește aici.

Zoe Vasilescu, director de vânzări timp de două decenii la PRO TV și George Buhnici – prezentatorul emisiunii iLikeIT au părăsit trustul. Preluarea cehului înseamnă automat, eliminarea influenței americane, deci o orientare ideologică într-o direcție mai puțin obișnuită pentru România ultimilor 30 de ani.

Petr Kellner, noul patron al PRO TV, este cel mai bogat om din Cehia, cu o avere estimată la 14,5 miliarde de dolari, potrivit publicației Forbes. La nivel mondial se poziționează pe locul 74, iar în Europa centrală, în top 10. În vârstă de 55 de ani, Kellner este căsătorit și are patru copii.

Integral pe Evenimentul Zilei