Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a dat publicităţii o fotografie din 1990 cu ea alături de soţul şi fiul său. Fostul premeir a povestit că momentul în care l-a înfiat pe Victor i-a schimbat viaţa.

Viorica Dăncilă a povestit că deşi nu avea o situaţie financizară formidabilă, imediat după revoluţie a adoptat un copil:„După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistenţe, ni s-a schimbat viaţa. Am avut un ţel. Când era greu, trebuia să depăşim pentru că era Victor. El a devenit răsfăţatul familiei. La început n-au înţeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 şi erau condiţiile puţin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci", a declarat Dăncilă pentru Antena 3.

Viorica Dăncilă a suprins de-a lungul timpului publicul larg cu apariţiile în materie de modă şi coafură. Dar care a fost evoluţia ei în ultimii 10 ani de când a captat atenţia presei?

Integral pe Gândul