Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a dat publicităţii o fotografie din 1990 cu ea alături de soţul şi fiul său. Fostul premeir a povestit că momentul în care l-a înfiat pe Victor i-a schimbat viaţa.

Viorica Dăncilă a povestit că deşi nu avea o situaţie financizară formidabilă, imediat după revoluţie a adoptat un copil:„După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistenţe, ni s-a schimbat viaţa. Am avut un ţel. Când era greu, trebuia să depăşim pentru că era Victor. El a devenit răsfăţatul familiei. La început n-au înţeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 şi erau condiţiile puţin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci", a declarat Dăncilă pentru Antena 3.

Viorica Dăncilă a suprins de-a lungul timpului publicul larg cu apariţiile în materie de modă şi coafură. Dar care a fost evoluţia ei în ultimii 10 ani de când a captat atenţia presei?

Integral pe GândulComentarii

pop Da nu se vede coveltirul si calul...

10 noiembrie 2019 7:39

Ecce Kurrupt Bine analiștilor dar o poză de după cacatifelație cu Klaussfinkter Wurst Johannis și Karmen pe prispa de la ușa din dos a unei case nu a dezvăluit și kuriștii de serviciu? Să vedem ce freză avea și dicktatorul nostru mult iubit altfel...Eu apreciez faptul că acum voi kuriștilor cacatifelați poza asta cu Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Maimuția Blondia Dăncilă, dar nu înțeleg de ce nu ați făcut un afiș electoral cu Vaca asta, mai ales că ea candidează la președinția României și va câștiga la Paștele Măgarilor...Ghinion...Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD Friedrich Preputzius Skrotul Hemoroidus Fekalius von Paulus, adică pe scurt Paulus al Enșpulea.

10 noiembrie 2019 0:21

Ecce Kurrupt Bine analiștilor dar o poză de după cacatifelație cu Klaussfinkter Wurst Johannis și Karmen pe prispa de la ușa din dos a unei case nu a dezvăluit și kuriștii de serviciu? Să vedem ce freză avea și dicktatorul nostru mult iubit altfel...

9 noiembrie 2019 16:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.