Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Vasile Petcu a fost numit secretar general al Institutului Cultural Român. El a primit un verdict de plagiat pentru teza de doctorat în teologie, decizia CNATDCU rămânând definitivă în iunie acest an.

Cristian Vasile Petcu, care în trecut a fost susținut de PNL pentru consiliul de administrație al TVR, a fost numit secretar general al Institutului Cultural Român, chiar dacă are o decizie definitivă de plagiat în teza de doctorat în teologie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

Potrivit acestora, numirea ar fi fost făcută de vicepreședintele Krizbai Bela Dan care-i ține temporar locul șefului ICR, Mirel Taloș, care se află la Bruxelles. Mirel Taloș și Krizbai Bela nu au putut fi contactați până la publicarea acestei știri. Cristian Vasile Petcu a primit un verdict de plagiat pentru teza de doctorat în teologie, decizia CNATDCU rămânând definitivă în iunie acest an.

De asemenea, el a mai fost reclamat pentru plagiat în teza de doctorat în istorie, însă CNATDCU a decis că-și poate menține titlul de doctor în acest caz, cu obligația de a revizui o parte dintre deficiențele semnalate.

Situația a fost semnalată de jurnalista Emilia Șercan pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Marius Pleacă ai voștri,vin ai noștri. Unde este criteriu de compatibilitate? PNL o sa se erodeze la putere într-un an cât sa erodat PSD în trei.

9 noiembrie 2019 23:30

Muie Psd - Sug #EURO-poolla & #REZI$$T! Bine, dar și EURO-pușlamalele germane, și ele plagiază la greu și nu sare nimenea de EURO-kur în sus să guițe, că le taie ăia ”fondurile”, nu?!

9 noiembrie 2019 21:49

Lute Nu ,daca e din "guvernul mieu "nu mai conteaza poate sa faca orice , a fost o comisie numita politic ,ca sa franeze ascensiunea acestui element de perspectiva, capabil priceput si muncitor!Succsuri Orbane ca nu degeaba ai luat portocalii ,o egalezi repede pe Veorica !!!-

9 noiembrie 2019 18:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.