Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Socialiştii din Republica Moldova au înaintat o moţiune de cenzură împotriva guvernului condus de Maia Sandu (foto), pe motiv că proiectul privind legea procuraturii propus de actualul guvern ar fi neconstituţional şi ar contraveni normelor internaţionale, informează Radio Chişinău şi Agora.md.

Preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a solicitat Comisiei juridice ca în decurs de trei zile sa examineze moţiunea şi să convoace şedinţa Biroului permanent pentru a stabili data examinării moţiunii în plenul Parlamentului.

Deputatul PSRM Vasile Bolea, care anterior declara ca formaţiunea sa ar putea accepta votarea legii respective de către Parlament, a declarat vineri că fracţiunea PSRM a decis să nu admită acest scenariu, din mai multe motive, printre care şi acela că acest proiect de lege ar fi neconstituţional.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Moldova 7/13 HRISTOS 7, TISBITUL 13; MO.LDO.VA. MO-Om, LDO-Old, VA-Via. Om batrin de la via Lui Hristos si Tisbitul. Omul batrin e cel care sta linga mine intre anii 2004-2070 si dobindeste invataturile ceresti (gene) despre cum se infaptuieste prin Duhul Sfint intreaga Creatie dupa Casa Raiului in care stau si din faptele mele (lumea vazuta si nevazuta, Cosmosul infinit, Pamintul si Adam cu Eva). Omul batrin va percepe realitatea normal, nu cum e prezentata in manualele scolare, in diverse carti si-n mass-media.

8 noiembrie 2019 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.