Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DIICOT a reacționat, vineri seară, după ce Alexandru Cumpănașu a afirmat că nepoata sa, Luiza Melencu, ar fi fost găsită în viață, în Italia, și a prezentat presupuse probe în sprijinul afirmației sale.

"Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu", a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Alexandru Cumpănașu a declarat, vineri, în exclusivitate la Antena 3, că Luiza Melencu ar fi fost găsită de investigatorii săi în Italia. Mai mult decât atât, și mama Luizei a afirmat că din imaginile pe care le-a văzut sunt mari șanse ca fata să fie într-adevăr fiica sa.

Informația a fost prezentată de Răzvan Dumitrescu, în ediția de vineri a emisiunii Subiectiv - Față în față:


Comentarii

eu Inca o basina trasa de prezidentiabil..logic la haznaua 3

9 noiembrie 2019 18:26

Gheorghe Dincă președinte! Dar pe PORKurorii DIICOT-ului îi mai crede cineva, idioților?! Să refuze intrarea în bârlogul criminalului Dincă atâtea ore după apelul Alexandrei la 112 este normal? Să distrugă sau să planteze probe și să-l protejeze cu atâta cinism pe Dincă este normal?! F...vă-n gură de idioți cu creierul spălat cu produse securistice Hexipharma! O fi Cumpănașu un tip mai exaltat așa, dar omul are tot dreptul să fie indignat. A pierdut pe cineva drag și scump. Am pierdut, de fapt, toți românii niște copii frumoși și nevinovați, aruncați pradă poftelor unor bestii din Occident deviate de la condiția umană, pentru care pedofilia este ceva normal și sănătos!!! Ați auzit cumva, cretinilor, de o organizație NAMBLA din SUA și Canada, finanțată de Soros, care, în numele drepturilor omului (!?!) proclamă că orice copil trebuie să-și înceapă viața sexuală înainte de 8 ani?! La inițiativa dezaxaților din NAMBLA, organizația nazistă ONU, prin Comisia sa privind drepturilor omului a calificat pedofilia ca ceva firesc și normal!!! Și știți, idioților, cine combate cu toată forța o asemenea barbarie? Însuși președintele Trump, sprijinit de americanii sănătoși la cap și la suflet. Ra-ț-ai dracului de proști! Vă pute acum Cumpănașu deoarece s-a întors împotriva porkurorilor și a securoilor soroșizați. Când era de partea lor, era bun! Sigur, acuma îl contestă și pe Cotrocenitul stărp, vânzător de copii, acesta fiind primul vostru motiv pentru a-l demoniza.

9 noiembrie 2019 8:56

Pute Mare excroc, nesimtit sl curva acest Cumpanasu care tot da din coate!Lasa ma familia sa se linisteasca!!

9 noiembrie 2019 6:55

Europeanul Mai este cineva care chiar crede ce spune Cumpănașu?!

9 noiembrie 2019 0:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.