Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iohannis le-a spus, vineri, liberalilor prezenţi la o reuniune electorală la Râmnicu Vâlcea, că guvernarea PSD a fost aproape să deraieze România de la cursul euro-atlantic şi aproape să pună cizma pe justiţie.

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, ideea că România ar fi dus-o mult mai bine fără PSD la guvernare în aceşti 30 de ani care au trecut de la Revoluţie şi s-ar fi dezvoltat mai bine. Poate că patru milioane de români nu ar mai fi trebuit să plece în străinătate, consideră preşedintele. Vorbind despre promisiunile şi realizările PSD, Iohannis a spus că sunt ”linii trase pe hârtie”. ”Aşa fac ei promisiuni – trag o linie colorată pe hartă şi consideră că este o mare realizare”, a spus şeful statului.


Iohannis le-a spus, vineri, liberalilor prezenţi la o reuniune electorală la Râmnicu Vâlcea, că guvernarea PSD a fost aproape să deraieze România de la cursul euro-atlantic şi aproape să pună cizma pe justiţie.

“A trecut ca prin minune moţiunea de cenzură şi a fost dat jos în modul cel mai democratic posibil acea guvernare toxică, o guvernare care a fost atât de aproape să deraieze România de la cursul euro-atlantic, a fost atât de aproape de a pune mâna sau ca să spun mai exact de a pune cizma PSD-istă pe justiţie. Iar după aceea parcă ne-am mişcat într-o zonă din ce în ce mai interesantă, când la prima prezentare în Parlament a trecut guvernul liberal Ludovic I”, a declarat Iohannis.

Integral pe România LiberăComentarii

SUPERSASU Bietul iohannis! Și nu se află nimeni să-l trezească, să-i schimbe caseta care redă o înregistrare idioată de-acum 5 ani… Herrule, trezește-te, că te faci de tot râsul cu șabloanele și stereotipiile tale. Am înțeles: „pas cu pas”, dar chiar așa? Dă-o naibii de treabă, zău!

9 noiembrie 2019 0:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.