Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi fraţi în vârstă de 11 şi 13 ani din judeţul Vaslui sunt căutaţi, vineri, de poliţişti, pompieri şi jandarmi, după ce sâmbătă seară au plecat de la stâna tatălui lor şi nu s-au mai întors.

Poliţiştii vasluieni au fost anunțați vineri, că doi băieți în vârstă de 11 și 13 ani, din comuna Banca, au plecat în data de 2 noiembrie de la o stână aflată în vecinătatea localității Banca-Sat și nu s-au mai întors.

Copilul în vârstă de 11 ani se numește Irimia Ion Mihai, iar la data dispariției era îmbrăcat cu o geacă maronie, purta pantaloni gri și cizme de cauciuc de culoare verde.

Integral pe CotidianulComentarii

ariciul Poate zburda fericiti la caldurica in burtile catorva lupani de anul asta,pe care ii invata alde masa la vanatoare.fiindca de cand au ramas tarinile in parloaga sau inmultit porumbistile si tufarisurile ,care imbogatesc habitatul ,animalelor salbatice printre care si sacalii mai nou.

9 noiembrie 2019 10:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.