Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, la Târgu-Jiu, cu privire la faptul că au fost înregistrate 2.000 plicuri cu voturi prin corespondenţă pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, că PSD va contesta acest lucru.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Vom contesta acest lucru. Nu este un lucru normal, nu ştim cine va intra în turul doi, eu cred că trebuie dată dovadă de mai multă transparenţă şi cred că să trimiţi două buletine odată cu toţii candidaţii şi pentru turul unu şi pentru turul doi nu este un lucru bun", a precizat Viorica Dăncilă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Purtătorul de cuvânt al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Anamaria Revnic-Călugăriţa, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că au fost înregistrate 2.000 plicuri cu voturi prin corespondenţă pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care vor fi desigilate în seara zilei de 24 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Au fost primite şi înregistrate 2.000 de plicuri cu voturi prin corespondenţă pentru turul doi, ele vor fi desigilate abia în seara zilei de 24 noiembrie, după ora 21,00. În cazul în care pe buletinul de vot opţiunea pe care a selectat-o alegătorul nu se regăseşte în turul doi, adică candidatul selectat nu se regăseşte între cei doi candidaţi care participă la turul al doilea, votul va fi anulat, este considerat nul", a spus Revnic-Călugăriţa.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Ea a menţionat că alegătorilor care au optat pentru vot prin corespondenţă le-au fost expediate deodată ambele plicuri cu ambele buletine de vot pentru cele două tururi de scrutin. "Nu ar fi fost timp fizic ca ele să fie expediate abia după ce Curtea Constituţională ar fi validat rezultatul alegerilor şi s-ar fi stabilit lista cu cei doi candidaţi care să participe, prin urmare ele au fost trimise anticipat, buletinul de vot a avut exact acelaşi format, iar alegătorii ar fi trebuit să aştepte până la turul al doilea să-şi exprime opţiunea de vot şi să expedieze plicul abia după ce ar fi aflat care sunt cei doi candidaţi care merg mai departe", a explicat purtătorul de cuvânt al AEP.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Plicul odată înregistrat, cetăţenii nu mai pot vota. Revnic-Călugăriţa a menţionat că instrucţiunile pentru votul prin corespondenţă sunt foarte clare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Li se recomandă alegătorilor să voteze pentru turul doi după ce rămâne lista definitivă cu cei doi candidaţi care merg în turul al doilea", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Autorităţii Electorale Permanente.


Comentarii

Uite ca ne-am saturat de numele "romanesti" de genul Iliescu, Nastase, Bacalbasa, Nicolicea, Iordache, Serban, Dorneanu, Savonea, Tudorel Toader, Firea, Mazare, Dragnea, Grapini, Dancila, Fifor, Valcov, Ponta, Voiculescu, etc, etc si vrem unele noi, "straine", care sa opreasca jaful la care v-ati dedat, saracind aceasta tara si sa indrepte tot ceea ce voi ati stricat!! Sunteti "garnitura" de politicieni cea mai abjecta,

10 noiembrie 2019 3:08

Muie analfabeta prosta Dancila Nu votati analfabeta Dancila

9 noiembrie 2019 16:46

UNFORGIVEN Noaptea minții, oniric, demn de Urmuz. Cum drk sa votezi când nu stii cine intră în turul doi. Ce minte de om normal poate propune asta? Chiar daca ni se impune cu arogantă externa numele de Johannis, dar de unde sa-l stii pe al doilea, deci daca nu e pe buletin, obligat votezi pe primul sau pe nimeni și e vezi doamne "anulat", deci ti se ia dreptul de a-ți exprima votul. PS: Biata țară, biet popor, unde ati ajuns ?

9 noiembrie 2019 13:21

Ecce Kurrupt Biroul Eurovizionar Central a primit deja de fapt și plicuri cu votul pentru câștigătorul concursului Eurovizion 2020... Degeaba se tot plâng pizdacii. Cărțile ecce deja făcute. Klaussfinkter Wurst Johannis și kuriștii le-a tras-o iar... Ghinion!

9 noiembrie 2019 5:27

v Este o porcarie tipic romaneasca, chiar daca cele 2 mii de voturi ar putea hotari soarta votului. Din cite stiu in primul tur sint pe buletinul de vot toti candidatii, iar la turul doi apar doar doi candidati. A stiut cineva cine o sa fie in turul doi, incit sa faca buletinele de vot cu ei?

9 noiembrie 2019 0:01

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Orice om îi e frică când ies românii la vot.

8 noiembrie 2019 21:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.