Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Olguța Vasilescu critică în termeni duri guvernarea PNL. Fostul ministru al Muncii susține că liberalii nu vor aplica legea salarizării și că românii vor fi fericiți dacă rămân măcar cu ce au lăsat PSD.

”Urasc sa am totdeauna dreptate! Nu v-am spus ca pacalicii astia nu vor aplica legea salarizarii? Au inghetat-o! După ce vă bagă și madam Bau Bau de la Muncă taxarea suplimentară a salariului pentru sustinerea Pilonului doi veti avea si salariile scazute! Toti! Nu doar bugetarii! Sa vedem ce zic si de pensii... Care mai aveti sperante si credeti ce v-au spus astia: ca nu va taie! Ar fi bine sa ramaneti macar cu ce a dat PSD-ul, că in plus sigur nu va fi nimic! ?”


Comentarii

Ete na! S-a trezit Olguța din tramvaiul ei franțuz, ăla pe care-l beșea pe gură-n parlamentul UE, pe când sărmanul tramvai era de fapt ceva ce ținea de muncă, bat-o vina de muncă. Putoarea asta care nu e decât o parașută și un curvet politic de lux, se tot screme-n draci cu lozincile ei împuțite. Muie! Muie PSD!

9 noiembrie 2019 5:53

Hsisiktir Celui care isi zice "eu": Ce tot o dai cu salarii si pensii speciale? Nu guitza Orban si Barna ca în minutul unul , secunda doi le taie? Adica sa taie pensiile si salarile stăpânilor lor si alor tai? VAD CA AU UITAT COMPLET SI EI SI GOARNELE DE PRESA! De asta nu balmajesti nimic, porkule!

8 noiembrie 2019 20:32

Ion Olguta ce rea de gura vorbeste de pacalici? A ramas cu scoala de la Romania mare !

8 noiembrie 2019 20:24

eu Mai Olguta, pensiile speciale si de serviciu nemeritate ( adica ies la pensie speciala ofiterii in plina putere de munca la 42-47 de ani) si mananca anual 2 miliarde de euro.

8 noiembrie 2019 18:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.