Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrele cozi din diaspora dau primul semn viguros de întoarcere. Vineri, la ora 12.00, când s-au deschis urnele pentru prezidențiale în diaspora, era deja coadă în fața misiunii diplomatice a României de la Bruxelles.
Europarlamentarul USR-PLUS Nicu Ștefănuță a postat vineri pe Facebook un filmuleț cu oameni stând la rând, la misiunea diplomatică de la Bruxelles

Se stătea la coadă și la Berlin și Roma. „Iar ploaie şi umbrele! Dar oamenii sunt hotărâţi şi de data asta. Coadă la prima ora!”, scrie pe Facebook româncă stabilită la Roma (FOTO). Un număr de 21.950 de români au votat până la ora 15.00, la secţiile deschise vineri în străinătate, potrivit datelor Biroului Electoral Central (BEC).

Integral pe CotidianulComentarii

Marius Votul electronic face rău, votează tinerii necunoscători, nu se poate măslui, e la îndemâna oricui și nu prea e bine .lasă că e mai bine așa că așa ne convine noua.

8 noiembrie 2019 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.