Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astăzi vă prezentăm un alt caz revoltător, cel al decanului Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, profesorul doctor Cătălin Cîrstoiu, pe care cu toții ni-l amintim de la tragedia Colectiv când ne prezenta alături de Bănicioiu cât de bine sunt îngrijiți supraviețuitorii în Spitalul Municipal (SUUB) pe care îl conducea. Ulterior s-a dovedit că tinerii erau căptușiți cu infecții și mulți au decedat cum a fost și cazul lui Alex Hogea.

Monica și Cătălin Cîrstoiu au fost colegi de liceu și de facultate. Cătălin a terminat șef de promoție liceul Zinca Golescu din Pitești și a obținut și câteva premii la Naționala de Chimie când era licean. Din păcate, Cîrstoiu nu a continuat să fie impecabil, ci în doar în câțiva ani s-a transformat într-un profitor comițând cel puțin infracțiunile de uz de fals după cum veți putea vedea în continuare din documentele pe care le vom publica. La fel și soția, conferențiar universitar la UMF „Carol Davila”.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.