Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei din zece angajați români nu ar lucra niciodată pentru politicieni, indiferent de suma care li s-ar oferi, în timp ce aproape jumătate ar accepta o ofertă de angajare venită de la un partid politic, însă cu anumite condiții, arată un sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.

Întrebați dacă ar accepta o ofertă de angajare de la un partid politic pentru un nivel similar al veniturilor ca în prezent, 26,5% dintre respondenți au afirmat că ar fi interesați să lucreze pentru un partid, indiferent de culoarea politică a acestuia, însă doar dacă li s-ar oferi mai mulți bani decât câștigă în prezent.

Alți 11% se arată și mai deschiși, spunând că ar accepta pe loc o astfel de ofertă, fără a ține cont de orientarea politică a partidului. În schimb, unul din zece angajați nu ar lua în considerare o propunere să lucreze în politică decât dacă ar veni de la partidul pe care îl susține. Ceilalți respondenți (23,7%) admit că nu știu ce ar face dacă ar primi o astfel de ofertă.

Integral pe Cotidianul