Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Liderul PMP Eugen Tomac a anunțat, într-o filmare postată pe Facebook, că a votat la alegerile prezidenţiale din 2019 la o secţie din Chişinău, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Tomac a explicat că este important ca românii care trăiesc peste Prut să dea un mesaj, că „indiferent de vremurile politice pe care le traversează Republica Moldova, există şi oameni care au conștiința că România e şi ţara lor”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Astăzi voi vota cu singurul candidat unionist din această campanie, singurul candidat care are expres în programul său politic unirea Republicii Moldova cu România, profesorul Theodor Paleologu. E esenţial însă să ieşim într-un număr cât mai mare la vot. E esenţial să dăm acest mesaj, că în această parte de Prut, indiferent de vremurile politice pe care le traversează Republica Moldova, există şi oameni care au această conştiinţă că România este şi ţara lor, nu doar beneficiari de ceteţăţenie română”, a declarat Eugen Tomac.


Comentarii

Mai dute-n PĂLĂRIA CALULUI de moldovean împuțit!!!! Hai sictiri pui de C.U.R.V.A.!

8 noiembrie 2019 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.