Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut o serie de afirmații șocante într-o emisiune la Antena 3 și a precizat faptul că se teme de faptul că fiul și soțul ei ar putea fi ținta unor atacuri.

„Am văzut că în ultima perioadă nu există nicio limită. Știți foarte bine că fiul meu a fost atacat, știind foarte bine că acest mod în care ei consideră că o campanie electorală nu trebuie să se desfășoare pe argumente, pe lucruri pe care vrem să le facem pentru oameni, ci pe atacul la persoană, mă aștept la orice atac din partea lor.

Am văzut mulți dintre candidați, am văzut președintele României care nu a ezitat nicio clipă să jignească și în loc să vină la o dezbatere, cum ar fi fost normal într-o campanie electorală, a venit numai cu jigniri, numai cu lucruri care efectiv cred că nu interesează pe oameni”, a spus Viorica Dăncilă.

Integral pe Capital