Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut o serie de afirmații șocante într-o emisiune la Antena 3 și a precizat faptul că se teme de faptul că fiul și soțul ei ar putea fi ținta unor atacuri.

„Am văzut că în ultima perioadă nu există nicio limită. Știți foarte bine că fiul meu a fost atacat, știind foarte bine că acest mod în care ei consideră că o campanie electorală nu trebuie să se desfășoare pe argumente, pe lucruri pe care vrem să le facem pentru oameni, ci pe atacul la persoană, mă aștept la orice atac din partea lor.

Am văzut mulți dintre candidați, am văzut președintele României care nu a ezitat nicio clipă să jignească și în loc să vină la o dezbatere, cum ar fi fost normal într-o campanie electorală, a venit numai cu jigniri, numai cu lucruri care efectiv cred că nu interesează pe oameni”, a spus Viorica Dăncilă.

Integral pe CapitalComentarii

Muie postacilor PSD Sugi pula jeg de postac imputit Psd-ist,,cel de la ora 15.40,,,va dam muie multa in loc de voturi,,,

9 noiembrie 2019 11:53

ovi Veorico , inca nu ti-ai luat satra ca sa pleci?...

9 noiembrie 2019 7:39

v Nu-mi place sa fac predictii ca nu sint mama omida, nici astrolog, dar dupa comentariile oamenilor o sa iasa Ghiolbanis. Ma rog sa nu fie in turul doi madam Dancila ca toti care nu agreaza PSD-ul, se vor impartii intre Ghiolbanis si celalalt candidat putind pierde alegerile Ghiolbanis. Sa nu mai vorbim ca toti sustinatorii PSD-ului o sa voteze contra lui Ghiolbanis.

9 noiembrie 2019 0:18

Vasile Mie îmi plac cotele de la casele de pariuri, din câte știu eu astea nu prea merg pe pierdere. Iohannis are 1,15 Barna 5 și Dancila cota de 11, Diaconu 12, Paleologu 27, Kelemen hunor 250.

8 noiembrie 2019 19:01

Marius Adevarata amenințare vine de la baronii PSD. care te vor jupuii daca nu intri în turul doi, dar tu te-ai asigurat de lucrul asta făcând înțelegerea cu Iohannis. Da fraților ați auzit bine: vita încălțată a făcut blat cu boul de Iohannis că sa intre ea în turul doi în detrimentul lui Barna. Simplu........nu puteți voi vota cat putem noi numara. Așa cum au fost și UDMR ales în Argeș,giurgiu Brăila când au fost europarlamentarele.

8 noiembrie 2019 17:32

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis însă nu se teme decât de vreo câteva întrebuceri în direct... Căcănarul face baie de mulțime în curtea caselor lui rânjind îmbrăcat cu geaca roșie dar pantalonii maro îl dă de gol. Ecce repetentul oare căcat la kur de spaimă că nu poate să silabisească câteva propoziții simple față în față cu Veorika?!

8 noiembrie 2019 16:42

Sandu Buna ziua. Astazi am trecut pe langa o crescatorie de CURCI si am auzit un zgmot mare.M-am aporopiat sa vad despre ce este vorba. Acestea RADEAU de ce au auzit din gura dl. candiadt la presedintie si din gura noului sef de \\guvern.AVEM O GAURA DE 2,8% din PIB SE INTRBAU INTRE ele ,acesti oameni sunt atat de nepregatiti ,NU PRICEP CA BUGETUL a fost aprobat ,inclusiv de dansii cu un deficit de 3,2 JALE MARE !

8 noiembrie 2019 16:07

@8 noiembrie 2019 15:40 Te bag in pizda ma-tii de jeg imputit. Nu de roman, caci tu nu esti un roman. Esti un kakat in ploaie care lingi blidele pizdite ale psd-ului. Daca n-ai fi un nesimtit ti-ai da seama ca daca n-am fi intrat, (in pizda ma-tii), in UE, cea care "ne vrea raul", tara asta era ca tine-un ultim om-, ea o ultima tara din lume, caci in EU suntem pe ultimul loc din cauza unora ca tine. Mergeti si mancati kakat in alte parti. De exemplu in Moldova fosta sovietica sau in Rusia

8 noiembrie 2019 16:01

De la acest JEG de NAZIST te poți aștepta la orice. Dacă ”președintele” unei NAȚIUNI membră NATO și UE, a putut să afirme, cu subiect și predicat. .....”Doresc o Românei fără PSD”. Nu are importanță despre ce partid politic vorbim, putea să fie vorba și despre USR, PNL, PNTCD ........, tu ca președinte, nu ai voie să faci asemenea afirmații. Dar din moment ce în nenumărate rânduri Iohanis a încălcat Constituția țării, iar PNL la încurajat, U.E. prin multinaționale și corporațiile sale susțin comportamentul DEBIL a lui Iohanis, evident în schimbul TRADARII ........ Este clar cine va ieși PREȘ....edinte. Trăim vremurile de pe urmă! Înainte ...cine dorea să fie domnitorul/voievodul țării, trebuia să meargă la Constantinopol, Viena, Paris ..... și să facă plecăciune, să promită TRADAREA națiunii Române ..... s.m.d.. Acum se practică în mod identic, s-a schimbat doar locația Bruxelles

8 noiembrie 2019 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.