Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Dăncilă a fost angajat la Curtea de Conturi cu 1700 de Euro salariu net, lunar, în ziua în care Viorica depunea jurământul ca premier. Beizadeaua a fost angajat de Ilie Sârbu în funcția de consilier adică sfătuitor. Victor Dăncilă a absolvit Universitatea ecologică – Științe Economice și este agramat ca maică-sa. Ce ar putea să-l sfătuiască pe Ilie Sârbu, economist și teolog? Pentru nimic, Victor Dăncilă încasează 1700 de euro lunar de la Curtea de conturi. Normal că maică-sii îi este teamă că va rămâne copilașul pe drumuri. Dar noi estimăm că pentru un post în comerț s-ar califica.

Un singur job a mai avut Dăncilă, la firma unde taică-su este șef, desigur. În 2018 a fost rândul mamei să-l căpătuiască.

Întrebată de Ciutacu dacă i-e frică după instalarea guvernului Orban că fiul său va fi concediat, Dăncilă a tremurat din genele puse și a spus că da, și pentru fiu și pentru soț îi este teamă. Dăncilă a ținut să menționeze: „dacă au ceva de obiectat, să se lupte cu mine, sunt mai puternică decât ei toți. Fiul meu a fost extrem de discret”.

Integral pe Curentul