Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Predoiu, noul ministru al Justiţiei, a declarat, în cadrul unui eveniment, că banii furaţi prin fapte de corupţie sau crimă organizată şi ascunşi de infractori în companii off-shore sunt ai cetăţenilor şi trebuie recuperaţi, acesta fiind unul dintre scopurile Guvernului din care face parte.

„Banii furaţi prin corupţie sau crimă organizată şi ascunşi de infractori în companii off-shore sunt ai cetăţenilor şi trebuie recuperaţi. Asta ne propunem”, a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Declaraţiile au fost lansate în cadrul unui eveniment organizat în perioada 5-7 noiembrie de Ministerul Justiţiei (în calitate de preşedinte în exerciţiu al CARIN), prin intermediul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Evenimentul a reunit aproximativ 140 de practicieni în domeniul recuperării creanţelor provenite din infracţiuni, din peste 60 de jurisdicţii, inclusiv reprezentanţi ai EUROPOL - care asigură Secretariatul permanent al CARIN, precum şi EUROJUST, informează Ministerul Justiţiei.

Integral pe GândulComentarii

EU Vreau sa vad, mai Predoiule, cand recuperati BANII FURATI de la cei care SUNT in TARA si pe urma si de la CEI DIN OFF-SHORE, cum ar fi Voiculescu, fostul primar Oprescu, Bica, Pescariu si-i stii matale mai bine decat mine.

8 noiembrie 2019 14:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.