Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prefectul judeţului Arad, Florentina Horgea, reacționează după ce premierul Ludovic Orban a acuzat PSD că vrea să blocheze alegerile, iar mai mulți prefecți s-au îmbolnăvit brusc înainte de prezidențiale. Horgea, unul dintre prefecții aflați în concediu medical, spune că nu înțelege aceste acuzații, că ea chiar este acasă, bolnavă, în timp ce subprefectul și-a suspendat concediul medical și a anunțat că după alegeri va demisiona.

Cu o zi în urmă, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că trimite medicii la Arad unde prefectul și subprefectul s-au îmbolnăvit înainte de alegeri: „Nu cred că au fost orientaţi doi viruşi să-i atace și să cadă subit în boală”.

Prefectul de Arad a reacționat susținând că, deşi este acasă, bolnavă, ţine legătura cu toate instituţiile care gestionează desfăşurarea procesului electoral şi că pregătirea scrutinului de duminică este în grafic.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.